Skönt med massage vid smärta i nacken

Hallå där bloggen! Jag har nu anlänt hem till Ängelholm efter en härlig weekend i Göteborg hos min kompis. Vi var ett stort gäng i en tämligen liten lägenhet, jag drog naturligtvis nitlotten och fick sova på golvet. Det är något som jag nu i efterhand ångrar väldigt mycket, för jösses vad ont i nacken och ryggen jag har. Jag kommer prata lite om massage idag för det är just nu det enda som jag har i tanken. En massage hade varit en lysande lösning för min kropp, i två dagar nu har jag haft en konstant smärta i nacken. Visst så lär det gå över av sig självt efter någon dag men tanken på massage är väldigt lockande, så det kommer med största sannolikhet sluta med att jag bokar in en massage antingen i eftermiddag eller tills imorgon. Jag blev faktiskt tipsad av min mor om ett ställe i Ängelholm och det är ju säkerligen ett väldigt bra tillfällen att testa den massagestudion. Att gå på massage är ingenting som jag gör till vardags, det ska mycket till för att jag ska på en behandling. Det är vid tillfällen som dessa då jag i sådana fall kanske bokar en massage, alternativt om jag är väldigt stressad. Då kan det vara väldigt bra att ta sig en massage eftersom det inger en lugn och harmonisk effekt på kroppen. Senaste gången som jag gick på en massagebehandling var när jag hade tränat, då hade jag skadat ryggen på något sätt vilket begränsade min rörlighet väldigt mycket men det löste sig efter en massage. Har ni som jag lite skavanker i nacken eller ryggen? Kanske är ni lite stressade? Gör som jag och boka in en massage, det kan vara det som behövs. Ha nu en fantastisk dag och en fortsatt fin eftermiddag.