Om E Amréns Skogstjänster

Företaget är ett skogstjänsteföretag som startades 2013 av mej Erik Amrén. Jag är utbildad skogsmästare och var delägare i Amrén och Fresks Skogstjänster åren 2011-2014. Är född i en företagarfamilj där min far har ett skogsmaskinsföretag, gick innan jag började plugga till skogsmästare i Skinnskatteberg på Torsta ( Åsbygdens Naturbruksgymnasium) där jag gick skogsutbildningen.
 
Vi utgår från Hammarstrand i Ragunda kommun men tar på oss arbeten i hela mellannorrland.
.

Tar idag på oss uppdrag åt flera skogsägarföreningar och bolag. Men vi kan även erbjuda dej som skogsägare ett prisvärt alternativ när du behöver hjälp med att sköta din skog. 

Har framförallt under barmarkssäongen anställda som tillverkar skogsbruksplaner eller utför röjningar och planteringar, vi anställer då människor som bor i Ragunda kommun med omnejd för att skapa arbetstillfällen på landsbygden.

Bedriver även samarbete med J Amréns Skogsmaskiner för att du som kund skall kunna få hjälp med allt från markberedning till slutavverkning.

Företaget är PEFC certifierat via ECskog för ett långt och hållbart skogsbruk. Klicka dej in på länken nedan om du vill veta mer om vad det innebär att vara PEFC certifierad.

www.ecskog.se/

E Amréns Skogstjänster

Färsån 230
Hammarstrand
84070
0702269857
erik.amren@hotmail.com