Ökenrosens kropp och själ

Jag har haft många svåra saker som jag gått igenom det senaste året och det har varit mycket sorg efter att en nära vän avled. Det är många saker som kan sätta sig i kroppen och ge kroppsliga besvär när det är själen som egentligen är drabbad och det hände mig. Jag har alltid varit öppen för alternativa behandlingar så jag bestämde mig för att prova på healing. Jag bor i Borlänge och sökte efter någon som skulle kunna hjälpa till inom healing i Borlänge och då fann jag ett företag som heter Ökenrosens kropp och själ. Det här företaget finns en bit bort i Falun, men det spelar ingen roll, för det går att få ett hembesök om man har svårt att ta sig dit. Det finns flera olika slags healingformer och då jag inte visste något om skillnaden mellan dessa så förslog behandlaren att jag skulle testa andlig healing. Det var en avslappnande healing som även lättar på sorg och bearbetar fysik och psykisk smärta. I den andliga healingen har behandlaren med sig en guide ifrån andevärlden och det är viktigt att hon som ger healingen får arbeta ostört och så korrekt som möjligt tillsammans med andevärlden, så därför vill hon inte ha några förhandsuppgifter, efteråt däremot så går man igenom behandlingen och hur man upplevde att den var. Jag vill verkligen rekommendera er som söker healing i Borlänge eller Falun med omnejd att ta kontakt med Ökenrosens kropp och själ och diskutera vilken slags healing som skulle kunna passa dig bäst.